NC Access

 • Vilka är vi?

  En privat klinik belägen i HUS A som erbjuder behandling av olika smärttillstånd som kan behandlas med botulinumtoxin typ A, men som ej finansieras av Regionen. Vi som arbetar här har lång och bred erfarenhet av dessa behandlingar och tillhörande diagnoser.

  Vid NC Access sker inga utredningar utan vi erbjuder behandling till de personer som redan har en diagnos/blivit utredda, och erbjuder den behandling som rekommenderas för denna typ av diagnos.

 • Hur vi kan hjälpa dig

  Som ny patient träffar du alltid en läkare först. Vid ett så kallat bedömningsbesök säkerställer läkaren att det att inte finns något underliggande som behöver utredas, samt fastställer ordination och diskuterar en lämplig behandlingsplan.

  Behandling sker sedan hos din injektionssköterska utifrån den behandlingsplan som är bäst för dig. Som patient hos oss är du alltid i centrum och din vård skräddarsys efter ditt behov.

 • Kan jag komma på remiss?

  Vi tar ej emot remisser då våra behandlingar ej finansieras av Regionen.

 • Hur kan jag komma till er?

  Du når oss enklast för att boka en tid för ett första bedömningsbesök genom att ringa, telefonnummer finns under kontakt.

  Du är självklart välkommen att kontakta oss för ev frågor innan du bokar ett besök, enklast via e-post. Se under kontakt.

 • Priser

  Nybesök – bedömning, behandlingsplanering. Väljer man att gå vidare dras 1000 kr av i rabatt vid första behandlingstillfället (enbart nya patienter) 2000 kr
  Spänningshuvudvärk – lilla schemat 3500 kr
  Spänningshuvudvärk – stora schemat 5000 kr
  Käksmärta, bruxism 3000 kr
  Fokal nacksmärta 2 punkter 3000 kr
  Fokal nacksmärta extra punkt 500 kr per punkt
  Skelningsrelaterad huvudvärk 3500 kr
  Hyperhidros, axiller (överdriven svettning armhålor) 4000 kr
 • Kontakt

  Sophiahemmet
  Valhallavägen 91, HUS A (högra korridoren på bottenplan)

  För förfrågningar, bokning samt av- och ombokning: 08-25 21 00 (knappval)

  Du når oss även genom e-post: info@ncaccess.se

Scrolla till toppen