Jobba hos oss

 • Neurology Clinic Stockholm söker Specialistläkare i neurologi

  Vi är en stabil verksamhet sedan 20 år tillbaka som nu expanderar. Därför söker vi dig som vill vara en del i vår fortsatta utveckling.

  Mottagningen finns i vackra lokaler vid Sophiahemmet i centrala Stockholm med lummiga Lill-Jansskogen som granne.

  Utöver en variationsrik allmänneurologisk mottagning huserar vi även ett neurofysiologiskt laboratorium där vi har gemensamma ronder och utbildningsträffar. Hos oss arbetar sjuksköterskor och administrativ personal som stöttar i det dagliga arbetet. I direkt anslutning till oss finns neurologspecialiserade fysioterapeuter och ortopedteknisk verksamhet med vilka vi bedriver gemensamma teambehandlingar.

  Vi eftersträvar att vara i neurologins framkant och uppmuntrar till kompetensfördjupning, forsknings- och utvecklingsprojekt. Det finns goda möjligheter att lägga upp arbetet enligt egna preferenser liksom möjligheter till deltidsarbete.

  Kollegialt stöd är en självklarhet och utöver dagliga mötesträffar har vi veckomöten med läkargruppen för att diskutera patientfall.

  Nu söker vi dig som vill vara en del av vår öppenvårdsklinik och välkomnar inte minst yngre kollegor att söka tjänst hos oss.

  För mer information, var god se vår hemsida: www.neuroclinic.se.

  Välkommen med din ansökan till verksamhetschef Tor Ansved (tor.ansved@neuroclinic.se) eller läkarchef Snjolaug Arnardottir (snjolaug.arnardottir@neuroclinic.se).

Scrolla till toppen